NÍNÓ

Pszichiátrián kezelték a gyermekeit meggyilkoló apát

Tavaly önként vonult be az intézménybe, hogy kezeltesse magát. Élettársa agresszív viselkedése miatt hagyta el.
  • Szerző: Ripost

Még mindig döbbenten hallgat mindenki Hevesen, ahol szombat reggel az egyik szomszéd talált rá a családra, ahol az édesapa megölte két gyermekét, majd saját magával is végzett. Mint az már az előzetes híradásokból is kiderült: a tragédiához az vezetett, hogy tavasszal a férfitól elkötözött párja a gyermekekkel együtt. A Bors ma azt írja, a családfőt hiába ismerték csendes, kedves embernek szomszédai, párja az agresszív viselkedésétől, féltékenykedésétől tartva hagyta el gyermekeivel együtt. "Elmesélte, hogy Krisztián

na­gyon féltékeny volt és gyakran megütötte. Tavaly közölte vele, ha nem vonul be önként a pszichiátriára, akkor elhagyja.

Úgy tudom, Krisztián megtette és egy ideig kezelés alatt állt - mondta a lapnak a nő egyik ismerőse. A kezelés azonban úgy tűnik, nem segített, a férfi tavaly ráadásul édesapját is elvesztette. A gyermekek édesanyja azt mondta, hogy bár ezek után gyakran fenyegetőzött öngyilkossággal, a láthatást sosem tagadta meg tőle. A két gyermeket álmában ölte meg, majd felakasztotta őket. Aztán levelet írt, és saját magával is végzett.. A rendőrség hétfő délutánra ígéri a búcsúlevél közzétételét.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?