NÍNÓ

Ömlött a vér Pécsen: Vascsővel vertek egy férfit a nyílt utcán

A megtámadott férfi vérző fejjel rohant be egy közeli vendéglátó helyre, és kért segítséget. A rendőrök, mentők hamar kiértek a helyszínre, ám addigra a támadók kereket oldottak.
címkék:
  • Szerző: RIPOST

Hangos jajveszékeléstől volt hangos Pécs belvárosa szerda délután, miközben nagy csapásokat lehetett hallani. A BAMA információi szerint egy férfit ütöttek vascsővel. A megtámadott férfi vérző fejjel rohant be egy közeli vendéglátó helyiségbe, és kért segítséget. A rendőrök, mentők hamar kijöttek a helyszínre, ám addigra a támadók kereket oldottak.

A rendőrség is megerősítette, hogy május 1-jén 14 óra 49 perckor érkezett bejelentés arról, hogy megvertek egy férfit Pécsett, a Béri Balogh Ádám utcában.

A sértett összeveszett egy másik férfival, aki a vita során egy husánggal, majd egy vascsővel többször megütötte. A férfi a bántalmazás során megsérült, ezért a mentők kórházba szállították.

A rendőrök 20 percen belül beazonosították, majd elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 30 éves pécsi férfit. Előállították a rendőrkapitányságra, elszámoltatása folyamatban van.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?