NÍNÓ

Nyitva maradt az Audi, ki is pakolták a kispesti tolvajok

Keresi a rendőrség azt a három férfit, akik egy papírzacskót loptak el egy Audi terepjáróból. Egy videót is közzétettek az esetről, amiből viszont kiderült, hogy nem volt nehéz dolguk a tolvajoknak.
  • Szerző: Ripost

Három férfit keres a rendőrség, akik Kispesten, a Vas Gereben utcában egy parkoló terepjáróból loptak ki egy papírzacskót. Az eset csütörtök kora délután történt. Mint kiderült, a tasakban több millió forintnyi pénz volt. Ráadásul a rendőrség videója szerint elég könnyen kinyitották a terepjárót, feltételezhető, hogy be sem volt zárva.

A rendőrség közleménye szerint az egyik elkövető 25-30 év körüli lehet és kb. 180 centi magas. A bűncselekmény elkövetésekor fekete baseballsapkát, fekete kabátot és piros nadrágot viselt. A másik elkövető sötétkék kabátban és szürke nadrágban volt. Harmadik társuk sötétkék nadrágot és szintén sötétkék kabátot viselt.

Az ügyben a BRFK XIX. kerületi Rendőrkapitánysága nyomoz. Kérik, hogy aki ismeri az elkövetőket, vagy tud róluk bármit, az értesítse a rendőrséget a 06-80-555-111 "Telefontanú" zöldszámon, vagy a 107-es és 112-es központi segélyhívó számokon.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?