NÍNÓ

Nem hitt a szemének az esztergomi apa, őt találta lánya ágyában

Az idegen férfit a rendőrök ébresztették, miután a család bejelentést tett náluk arról, hogy egy ismeretlen fekszik a lány ágyában.
  • Szerző: Ripost

Bejelentés érkezett kedd hajnalban a rendőrségre egy esztergomi családtól arról, hogy a házukban egy idegen férfit találtak az egyik szobában. A helyi járőrök a helyszínen meghallgatták a bejelentőt, aki elmondta, hogy amikor a lánya hazaérkezett, akkor vették észre, hogy az ágyában egy idegen férfi alszik.

A rendőrök felébresztették, mellette a földön üres italos üvegek is hevertek. A 41 éves F. Csaba nem emlékezett, hogyan jutott be a házba, csak arra, hogy kivette a hűtőből az ott talált alkoholt, amit megivott, majd elaludt. A férfit az Esztergomi Rendőrkapitányságra előállították és lopás miatt indítottak ellene eljárást.

Nem ez volt egyébként az első eset, hogy F. Csaba jogsértést követett el. Április 9-én ugyanis ellopott egy esztergomi iskola elől egy biciklit, ezért szabálysértési eljárás indult ellene. Egy hónappal később pedig egy esztergomi hotelből lopott. Bement a recepciós pult mögé, onnan készpénzt, cigarettát és öngyújtót vitt magával. A férfit a rendőrség őrizetbe vette, és gyorsított eljárásban történő bíróság elé állítását kérte - írja a police.hu.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Méteres sütemény, ahogy a nagyi készíti
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?