NÍNÓ

Négykézláb menekült a 2 éves várpalotai kisfiú a gyilkos elől

Sokkoló részletek derültek ki a borzalmas várpalotai kettős emberölésről. Egy 40 éves férfi szerelmi csalódás miatt agyonverte a 22 éves P. Enikőt, majd elvágta a nő kisfia, a mindössze 2 éves Gergő torkát.
  • Szerző: Ripost

Sokkoló részletek derültek ki a borzalmas várpalotai kettős gyilkosságról. Egy 40 éves férfi szerelmi csalódás miatt agyonverte a 22 éves P. Enikőt, majd elvágta a nő kisfia, a mindössze 2 éves Gergő torkát.

Brutális kettős gyilkossággal végződött egy szerelmi háromszög története a várpalotai Baglyas-hegyen. Az áldozat a 22 éves P. Enikő és 2 éves kisfia, a tettes pedig egy 40 éves berhidai férfi, B. Zsolt, akit néhány órával később elkaptak a rendőrök. A kisfiú édesapja a 22 éves F. Gergely, akit Enikő egy időre elhagyott a későbbi gyilkos kedvéért – de nemrég újra összejöttek, és hármasban (Enikő, Gergely és a kis Gergő) új életet akartak kezdeni, el akartak költözni Várpalotáról.

De erre már nem kerülhetett sor, mert a féltékeny exszerető szabályosan lemészárolta Enikőt és a kis Gergőt.

Enikő és kisfia holttestét egy külterületi családi házban találták meg. A helyszínre rohanó apuka önkívületi állapotba került, amikor megtudta, mit tettek szerelmével és kisfiával.  A %%-nak az ő testvére mesélte el a horrorisztikus részleteket.

- Gergő az eset óta folyamatosan sír…

- kezdte a %%-nak az édesapa testvére.

 

Többször megfenyegette Enikőt

 – Úgy tudom, hogy személyesen sosem találkozott Zsolttal, hiszen, amikor Enikő összejött vele és a férfi hozzáköltözött, akkor direkt fel sem ment a lakásba, hogy ne zavarja őket. A testvérem mindig Enikőt kérte meg, hogy hétvégente, a látogatások alkalmával a közeli játszótérre hozza el a kicsit, hogy tudjon vele játszani. Egy idő után Enikő és Zsolt összeveszett, és a lány elhagyta őt. Amikor Zsolt megtudta, hogy Enikő megint összejött a gyermeke édesapjával, állandóan fenyegető üzeneteket írt neki, hogy adja meg Gergő mocsai címét. Azt mondta:

„Majd én elrendezem a sorsát”.

Mi nem vettük komolyan, de Enikő nagyon megijedt. Talán ezért is akartak elköltözni.

„Gyere, rengeteg itt a vér…”

- Aznap én lettem volna a fuvaros, aki elköltözteti őket…De erre már nem került sor. Enikő mondta, hogy hazamegy, összepakol néhány apróbb holmit és rendezi az előző tulajjal is a dolgokat: aláírják a papírokat, hogy visszaveszik a lakást. Amikor a régi tulaj megérkezett, ő már csak a sok vért látta. Azonnal üzent Gergőnek, hogy hívja fel, mert borzasztó fontos dolgot akar. Aztán amikor beszéltek, zokogva mondta el neki, hogy:

„Itt vagyok a háznál… Be van ütve az ablak, és csak Enikőt látom. Az előtérben fekszik, szét van verve a feje.”

 

Az is kiderült, hogy a tettes miért rombolt a lakásban.  További megdöbbentő részleteket a hétfői %% napilapban olvashatsz. Keresd az újságárusoknál!

És ezeket olvastad már?