NÍNÓ

Kétségbeesetten keresi családja ezt az eltűnt, halláskárosult lányt!

A debreceni Mihály Melinda még karácsony előtt távozott ismeretlen helyre, minden előzmény nélkül. Édesanyja most egy balatonalmádi lányt keres, aki talán utoljára csetelt lányával...
  • Szerző: Ripost

Egy debreceni édesanya egyre kétségbeesettebben keresi gyermekét. A 32 éves Mihály Melinda a karácsony előtti szombaton tűnt el, családja azóta nem kapott semmilyen életjelet tőle. „Eltűnésének nem voltak látható előjelei, előző nap még ajándékot vásároltak neki a szülei, amit ő választott ki, másnap reggel 8 óra magasságában elmondása szerint vásárolni indult, még meg is kérdezte szüleit kell-e valami, de otthonába azóta sem tért haza, telefonon nem elérhető, facen tiltott mindenkit. Szülei csak este vették észre, hogy a laptopját is magával vitte, valamint egy Nike hátizsákban némi ruhát. Minden irata nála van. Életjelet azonban nem ad magáról. Eltűnését bejelentették a rendőrségen is, ahol kiadták rá a körözést” – írja a lány egy ismerőse.

Fotó: police.hu/facebook.hu

A lány egy korábbi betegségből kifolyólag egyensúlyzavaros, és részleges hallásromlása van, így nem csoda édesanyja aggodalma. Az asszony most egy balatoni lányt keres, aki tudhat valamit gyermekéről: Keresek egy Balaton-környéki, talán éppen balatonalmádi fiatal hölgyet, aki csetelt a lányommal, ”Siriana Laomainn„-nal! Talán tudna nekem segíteni Melinda eltűnésével kapcsolatban! Kérlek jelentkezz, segíts!” – írja az anya.

 

Kérjük önöket, ha bárki felismeri vagy információja van Melinda tartózkodási helyéről, hívja a rendőrséget a 112-es segélyhívón vagy értesítse édesanyját Máté Juliannát a 06704332469-es telefonszámon.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?