NÍNÓ

Kegyetlen szatír csalja el a tízéves kislányokat Pécsen! Körözik!

Szatírtól félnek Pécsen, egy kertvárosi anyuka arra hívja fel a figyelmet, hogy egy férfi tíz év körüli lányokat akar elcsalni. Már a rendőrség is nyomoz a pedofil után!
címkék:

Hétfőn jelent meg Facebookon az a felhívás, amelyben azt állítják, egy húsz-harminc év körüli, barna, rövid hajú férfi kislányokat akar elcsalni Pécsen, a Diana téren, illetve annak környékén. A leírás szerint az ismeretlen azzal az indokkal szólítja le a lányokat, hogy keres valakit, és ehhez kér segítséget.

A bejegyzést tevő hölgy szerint a napokban nem sokon múlott, hogy komolyabb baj történjen. A kertvárosiak most attól tartanak, ez nem az első, és nem is az utolsó ilyen eset volt.

Rettegnek a szülők Pécsen!

A gyerekek vasárnap lent játszottak a Diana téren. Az egyik kislány elszakadt a csoporttól, majd egy 20-30 év közé tehető, magas, vékony, rövid barna hajú férfi elcsalta őt.

Egy lépcsőházba, a tizedik emeletre mentek. Itt aztán próbálkozott, de a lány szerencsére el tudott menekülni a szatírtól

– nyilatkozta a Pécsi Újságnak az aggódó édesanya.

A kicsik aztán egyből kihívták a rendőröket, ám mire kiértek, a férfi elmenekült a helyszínről. A zsaruk ezután ujjlenyomatokat vettek, kihallgatták az érintetteket, a szomszédokat.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságnál a történtekkel kapcsolatban szeméremsértés gyanúja miatt indítottak eljárást ismeretlen tettessel szemben.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?