NÍNÓ

Hihetetlen, itt bújt el a rémült sofőr a rendőrök elől

Ilyen sem minden nap történik. Még a rendőrök is megdöbbentek, amikor kiderült, hogy hová tûnt el a nyúlcipőt húzó autós.
  • Szerző: Ripost

Egy autós tegnap délután Győrben, a Hűtőházi úton közlekedett. A sofőr, miután megpillantott egy éppen arra haladó járőrautót, nagy sebességgel elhajtott Győr irányába. A rendőrök a menekülő sofőr után fordultak, majd néhány perc elteltével a Reptéri úton, egy kandelábernek ütközve, üresen találták meg a gépkocsit - írja a police.hu.

A járőrök átvizsgálták a területet és az egyik közelben lévő gyár raktárépületének tetején megtalálták, majd elfogták a járművet vezető 29 éves férfit. B. Ferencet a Katasztrófavédelem munkatársainak segítségével lehozták a magasból, majd mivel az oszlopnak történt ütközésekor megsérült, a mentőszolgálat munkatársai további vizsgálatra kórházba vitték.

A férfi autójának átvizsgálásakor a rendőrök - a vezetőülés alatt - egy zacskóban, valamint egy fecskendőben fehér, kristályos szerkezetű kábítószergyanús anyagot találtak, amit lefoglaltak. A 29 éves sofőrrel szemben drogtesztet alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott, illetve adatainak ellenőrzésekor kiderült, hogy eltiltás hatálya alatt vezette a járművét, ezért őt szabálysértési őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?