NÍNÓ

Halálos baleset, útzár az M5-ösön, itt vannak az első helyszíni fotók

Egy ásványvizet szállító kamion balesetezett az autópálya újhartyáni lehajtójánál.
  • Szerző: Ripost

A szalagkorlátot átszakítva az oldalára borult egy kamion az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, az újhartyáni lehajtón. Egy ember beszorult a fülkébe. A dabasi és a ceglédi hivatásos tűzoltók feszítővágóval és csörlővel dolgoznak a kiszabadításán. A helyszínre érkezett a Pest megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat, és oda tart egy tűzoltódaru Budapestről is – írja a katasztrófavédelem.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Farkas Zsolt

Helyszíni tudósítónk szerint feltehetően a nagy sebesség miatt történt a baleset a 43-as kilométernél. Úgy tudjuk, hogy az ásványvizet szállító kamion fülkéjébe szorult sofőr életét vesztette. Információink szerint a pótkocsin nem volt műszaki, így érthetetlen, hogy kerülhetett rá a Lajosmizséről egy áruház raktárába szánt az ásványvíz.

Fotó: Farkas Zsolt

A rendőrök a baleset szemléjét megkezdték, a műszaki mentés idejére az újhartyáni kihajtót lezárták. A 405-ös főútra lehajtani szándékozók haladjanak tovább a 35-ös kilométerszelvényig, ahol az autópálya Szeged felé vezető szakaszára visszafordulva közelíthetik meg a főutat.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?