NÍNÓ

Gyilkosság Gödön: szörnyű részletek derültek ki a kegyetlen férfi életéből

A gyászoló édesanya képtelen feldolgozni, hogy imádott lánya nincs többé. A vejét drogfüggő, erőszakos embernek ismerte, akitől sokan tartottak.
címkék:
  • Szerző: ripost

Egy tízéves kisfiú maradt árván, miután K. László halálra késelte a kedvesét, Enikőt Gödön. A 34 éves asszony belehalt a sérüléseibe, a családja pedig összeomlott a veszteségtől. A gyilkosság után a nő édesanyja beszélt az árulkodó jelekről.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

gyilkosság

A gödi gyilkosság során egy nő hunyt el
Fotó: police.hu

Este elment és azt ígérte, reggel hazajön. Kerestük már mindenfelé, aztán délután kettőkor hívtak a rendőrök, hogy a lányomat előző este megkéselték. Azonnal bementünk a kórházba. Az intenzíven feküdt mély altatásban. Előtte négyszer kellett újraéleszteni. Még lélegzett, de azt mondták, készüljünk fel a legrosszabbra. Még el sem tudtunk tőle búcsúzni. Azt nem tudjuk, pontosan hány vágás érte, de rengeteg vért vesztett. Az biztos, hogy a szívét is átszúrta az az embertelen férfi” – mondta el a Blikknek a nő édesanyja, Vajó Györgyné.

Az asszony elmondta, hogy a lánya és a férfi néhány hónapja jártak csak, de az utóbbi időben megromlott a kapcsolatuk, László korábban is bántalmazta Enikőt.

Egy gyereket elveszíteni szörnyű érzés, a kis unokánknak pedig már mindkét szülője meghalt, teljesen árva lett. Az apukája még korábban, tüdőrákban hunyt el. Azt üzenem Lászlónak, sose szabaduljon ki a börtönből, ott dögöljön meg! – fogalmazott dühösen az asszony.

Az árván maradt kisfiú szomorúan csak annyit tett hozzá mamája szavaihoz: „Remélem, anya a mennybe került és ott jó neki!”

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?