NÍNÓ

Ezt művelte a szabadszállási nővel a a párja, majdnem belehalt

Elképesztő részletek láttak napvilágot a szabadszállási bűnüggyel kapcsolatban. Az asszony csaknem az életével fizetett azért, hogy elhitte, a férfi megváltozik.
  • Szerző: Ripost

Életveszélyes sérüléseket szenvedett az a nő, akit élettársa brutálisan bántalmazott a kapcsolatuk alatt. Az erőszakos férfi mindig kereste a konfliktusokat, belekötött az élő fába is és folyamatosan megalázta, durván megverte az élettársát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

2019 augusztusában költözött össze a pár Szabadszálláson, de akkor a nő még álmában sem gondolta volna, hogy kedvese ilyen borzalmakra lesz képes. Elhitte neki, hogy megváltozik, hiszen tudhatta, hogy a férfit szabadságvesztésre ítélték korábban, de a végrehajtást próbaidőre felfüggesztették.

Kutyából azonban nem lesz szalonna, a férfi, amikor csak lehetőséget látott rá, azonnal feszültséget keltett, mindenbe belekötött, semmi nem volt neki elég jó és már lendült is a keze. Testszerte ütötte ököllel a barátnőjét, rendszeresen szidalmazta, rugdosta, és amikor a szerencsétlen nő a földre került, még le is köpte őt. Néha órákon át terrorizálta.

A többszörösen büntetett előéletű férfi bántalmazásai során áldozatának eltört mind a két keze, a lépe bevérzett és megzúzódott, ezzel pedig közvetetten életveszélybe is került – állapította meg az orvosszakértő. A horrorfilmbe illő támadássorozat után a férfi ellen testi sértés és párkapcsolati erőszak miatt indult eljárás. A Kecskeméti Törvényszék 2021 májusában négy év szabadságvesztésre ítélte és úgy döntött, a vádlott a másodfokú eljárás befejezéséig végig letartóztatásban marad, mivel tartani kell attól, hogy megszökik vagy folytatja a bántalmazást. A vádlott és védője fellebbezett, de a Szegedi Ítélőtábla helybenhagyta a letartóztatást. A bűnösségét illetve a büntetését illető fellebbezést később bírálják el.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?