NÍNÓ

Elfogták a Duna-parton megerőszakolt lány egyik támadóját

Mint arról a Ripost szerdai lapszámában beszámoltunk, három ismeretlen férfit gyanúsítanak azzal, hogy megerőszakolt Alsó-Ausztriában egy 15 éve lányt. Egy afgán bevándorlót már elő is állítottak.
  • Szerző: WM

Mint arról korábban  a %is beszámolt, április végi estén brutális nemi erőszak  történt az alsó-ausztriai Tullnban a Duna-parton. A rendőrség azonban nem merte korábban nagydobra verni az ügyet, mert féltek attól, hogy az elkövetők még a felelősségre vonás előtt eltűnnek. A nemi erőszak a tullni menekültszálló közelében történt, ezért a rendőrség a szálláson lakó 59 bevándorlótól DNS-mintát vettek, az eredményre azonban a rendőrség szóvivője szerint körülbelül két hetet kell várni.

Ennek ellenére a hatóságok közlése szerint egy afgán migránst már őrizetbe vettek az üggyel kapcsolatban, rajta kívül pedig egy szomáliai bevándorló került a rendőrség látókörébe. Még egy elkövetőt keresnek, a nyomozás során ugyanis az derült ki, hogy két férfi foghatta le a 15 éves áldozatot, míg a harmadik elkövető megerőszakolta - írja a krone.at.

A város vezetése azt ígéri, hogy fokozzák a Tullnban található menekültközpont környékén a rendőri jelenlétet. 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?