NÍNÓ

Csicskáztatták a 15 éves tatabányai gyilkost!

Ügyvédje kéri, hogy vizsgálják meg a 15 évesen kettős gyilkossá lett fiú elmeállapotát. Apollóról egy közeli barátja beszélt a Ripostnak...
  • Szerző: Ripost

Mint a %% is megírta, vérbe fagyva találtak rá két hajléktalanra Tatabányán április 30-án hajnalban, és már délután kattant a bilincs a 15 éves Apolló kezén, aki beismerő vallomást tett. Ügyvédje elmeállapota vizsgálatát kérte, miután beszélt védencével, mert úgy látja: tele van indulattal, feszültséggel. Apolló egyik barátja megerősítette a %%-nak: a fiú állandó feszültségben élt. Anyja gyakran magára hagyta ötéves kisöccsével, kiabált a gyerekeivel, verte nagyfiát.

Vele vitették el a balhét?

Egy barát, aki gyerekkora óta ismeri Apollót, úgy jellemezte, hogy izgága, de nagyon vágyik a szeretetre, és fél a nagyobbaktól, erősebbektől.

Sokan sírós csicskának mondták.

"Az édesanyjáról szinte soha nem beszélt, csak a testvérét és a kutyáját ismertük. A kisöccsét lehozta a társaságba, de amikor alkohollal kínálták, nem engedte, hogy leitassák a kicsit" - mondta el a barát %%-nak. - Azt gondolom, belekeveredett valamibe, rossz társaságot választott, kényszeríthették, hogy vállalja magára a gyilkosságokat.

Miért keres felbujtókat a rendőrség? Miért vált gyilkossá Apolló? További döbbenetes részletek a pénteki %% napilapban!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?