NÍNÓ

Mi történik? Borulnak az autók országszerte

Van dolguk ma délután a tűzoltóknak! Bár az esetek egymástól függetlenek, egy órán belül történt mindhárom.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Bár a pontos okok még nem ismertek, ma délután egy óra leforgása alatt három olyan baleset is történt, ahol autók borultak fel – írják a Katasztrófavédelem honlapján.

Az első esetnél, ami vasárnap 17.47-kor történt, a tetejére borult egy személyautó a Vácrátót és Őrbottyán közötti útszakaszon. A balesethez műszaki mentés céljából a gödöllői hivatásos tűzoltók érkeztek ki. A munkálatok ideje alatt a helyszínen félpályán halad a forgalom.

A második baleset 18 órakor esett meg: itt is a tetejére borult egy személyautó Zircen, a Győri utcai vasúti átkelőnél. A balesethez a város önkormányzati tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanítják és kerekeire állítják a járművet. A helyszínen félpályán halad a forgalom.

A harmadik eset 18.18-kor történt: letért az úttestről és árokba borult egy személyautó Jánoshalma és Kéleshalom között. A balesethez a jánoshalmai önkormányzati tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet. Az egység a társhatóságokkal közösen dolgozik a helyszínen, ahol félpályán halad a forgalom.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?