NÍNÓ

Szörnyű tragédia: teljesen leégett a magyar ápolónő otthona

Az asszonynak egy hét múlva az üszkös romokból kell indulnia a frontvonalba. Szerencsére ő és a családja épségben megúszták a tüzet.
  • Szerző: ripost

Rendkívül nehéz helyzetbe került a monori Lippert Ágnes és családja. A frontvonalban küzdő ápolónő családi háza vasárnap hajnalban pillanatok alatt égett le, ezáltal egy élet munkája veszett oda.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ágnes fia a nappaliban aludt, ő vette észre először a lángokat, ezután a Ágnes, az élettársa, Márton, valamint az asszony fia és lánya épségben kimenekültek az épületből.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

Ágnes fiát a mentők kórházba vitték, ám szerencsére hamar kiderült, hogy nincs füstmérgezése. A ház nagy része azonban tönkrement, a födém leszakadt, meghajlott a tűzfal, megsérült a tető és két helyiség is odalett.

„Se kazán, se áram nincs most a házban. A víz szivattyú segítségével jön a kútból, de fürdeni a szomszédba járunk át. Pokoli érzés itt tölteni az éjszakát, nem tudjuk, a födém tovább fog-e szakadni. (...) Nem merünk még belegondolni sem abba, pontosan mennyibe fog kerülni a rendbehozatal, de tartok tőle, hogy a kár több milliós lehet” – mondta el a Blikknek az asszony, akinek jövő héten vissza kell mennie a frontvonalba dolgozni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?