NÍNÓ

A pofátlanság netovábbja, ismét jogsi nélkül vezetett a Dózsa György úti gázoló

M. Richárd nyugodtan autózgatott a Váci úton.
  • Szerző: Doris

M. Richárd képtelen leállni! A Dózsa György úti gázoló újabb húzására a Bors egyik olvasója hívta fel a lap figyelmét, aki múlt szerdán este szemtanúja volt annak, ahogyan férfit rendőri intézkedés alá vonják a Váci úton. Mint mondta: a férfi egy német rendszámú Mercedesből szállt ki, igazoltatás után pedig lezárta a kocsiját, majd gyalog elsietett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Budapest, 2020. szeptember 30.
Az elsőrendű vádlott M. Richárd (b) az ellene és további két ember ellen a 2017 májusában a fővárosi Dózsa György úton történt halálos közúti baleset ügyében indított büntetőper tárgyalásán a Pesti Központi Kerületi Bíróságon 2020. szeptember 30-án. A bíróság négy év fogházra ítélte első fokon és véglegesen eltiltotta a járművezetéstől M. Richárdot halálos közúti baleset gondatlan okozása, valamint garázdaság és könnyű testi sértés miatt.
MTI/Mónus Márton

„Nem is hittem a szememnek, amikor megláttam. Elképesztőnek tartom, hogy ez megtörténhetett, ezt megengedi magának” – mesélte döbbenten a Borsnak az olvasó.

A Bors megkereste ez ügyben a rendőrséget is.

Október 7-én 22 óra 30 perckor közúti ellenőrzés során igazoltattak egy 43 éves férfit, aki azt mondta a rendőröknek, hogy nem rendelkezik vezetői engedéllyel, amit a rendőrök leellenőriztek, és kiderült, hogy a férfi ellen bírósági eljárás van folyamatban, amelynek jogerős ítéletéig bevonták a vezetői engedélyét” – tájékoztatta a lapot a rendőrség.

Fotó: Bors

Mint arról már beszámoltunk, M. Richárd 2017-ben, a Dózsa György úton csapódott hatalmas sebességgel Mercedesével egy szabálytalanul kanyarodó Citroënbe, amit egy megállóba lökött, több ember megsérült, ketten pedig meghaltak. A férfi a szakértők szerint nemcsak kábítószerezett a baleset előtt, de közel 130 kilométeres sebességgel rongyolt az úton.

A férfit a rendőrök most feljelentették, és szabálysértési eljárás indult ellene.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?