Létrehozva: 2021.08.31.

Már Jakabot is prostizzák a saját hívei – Megjelent a Ripost7 legújabb száma

„Az igazság fáj, Petya...” – régi párttársa üzent Jakab Péternek, interjút adott a pápák egykori főkertésze, Szikora Róbert pedig elárulta, mire készül.

A Jobbik sok régi tagja egyetért a Ripost7 múlt heti címlapjával

Kiverte a biztosítékot a Ripost7 legutóbbi címlapja, fájt az igazság valóban az egész baloldalnak, pedig a Ripost7 csak az igazat írta: van már magyar politikai prosti: Demeter Márta, aki először az MSZP-ben próbált szerencsét, majd amikor ott meggyengült a pozíciója és kétségessé vált, hogy 2018-ban bejut a parlamentbe, átváltott az LMP-re. Ott nemcsak újabb parlamenti befutóhelyhez jutott, hanem női társelnök is lett. Nemrég azonban bejelentette: a Jobbikhoz igazol, és ez általános megdöbbenést keltett. Ezek után tette fel a Ripost7 a kérdést: mi ez, ha nem politikai prostitúció? De bizony az, és ezt így gondolják azok a jobbikosok is, akik csalódottak amiatt, hogy az egykor a baloldaltól és Gyurcsánytól elhatárolódó pártjuk most a baloldal kebelére borult csak azért, hogy politikai jövőjét biztosítsa.

Az augusztus 24-ei Ripost7 címlapja

Elvek, tisztesség, világnézet itt már nem számít, csakis a gyakorlatias haszon. Most aztán Jakab cikkünkre kitett posztja alatt leszedték a keresztvizet a pártvezérről. „Aki pártról pártra jár, te minek neveznéd? Politikailag ártatlannak? Mekkora szemforgató, álszent, hazug is vagy te, petikebohóc…” – írja egy csalódott hozzászóló.

„Az igazság fáj, Petya...” – írta régi párttársa Jakab Péternek, a Jobbik elnökének az alá a Facebook-bejegyzése alá, amiben felháborodásának adott hangot a Ripost7 legutóbbi címlapja miatt, és védelmébe vette a politikailag prostituálódott Demeter Mártát. Más egyenesen azt írta: „Ejjj, Petya! Ki is feküdt le a Gyurcsányéknak? Politikai prosti? Még te mondod?”

A cikk folytatását, melyben felidézzük, mit mondott még márciusban Jakab Péter, az augusztus 31-én megjelent Ripost7-ben találod. Keresd az újságárusoknál!

Odavan Magyarországért a pápák főkertésze

Az egy éve Pécsen élő, de ízig-vérig olasz Alessandro Reali története valóban mesébe illő. Egy olaszországi vidéki faiskolából egyik napról a másikra a Vatikánban találta magát, ahol három pápának is a kertésze volt. Ezt az életet, úgymond a „dolce vitát” adta fel magyar felesége, Ágnes kedvéért, és jelenleg Baranya megyében metszi a fákat és a bokrokat. Vele és a feleségével beszélgetett a Ripost7 munkatársa.

Fotó: Alessandro Reali

Ripost7: Az egyik legnagyobb magyar költő, József Attila írta egyik versében, hogy „kertész leszek, fát nevelek”. Ön tudta, hogy magából is kertész lesz? Gyerekkora óta erre készült?

Alessandro Reali: Egyáltalán nem! Kiskoromban soha nem gondoltam volna, hogy kertész leszek, de az biztos, hogy már kisfiúként nagyon zavart a rendetlen kertek látványa, a gaz. Előfordult, hogy fogtam magam, és lenyírtam a környékünkön a füvet.

Ripost7: Aztán huszonnégy éves korában faiskolát nyitott a haverjával.

A. R.: Pontosan, nem messze az otthonunktól, Castel Gandolfo környékén. Nagyon szerettem. Aztán egy szép napon a helyi parókiáról beállított valaki, egy férfi, aki egy növényt akart rendelni egy Rómában élő kardinálisnak. El is vitték a növényt, én elmondtam, miként kell gondozni, és megígértem, hogy egy hét múlva ránézek, milyen állapotban van. Valóban elmentem, a kardinális pedig mélyen megdöbbent, hogy betartottam a szavam.

Ripost7: Eddig olyan, mintha egy mesében lennénk.

A. R.: Eléggé! Amikor visszamentem, a kardinális egyszerűen feltette a kérdést, szeretnék-e a Vatikánban dolgozni, mint kertész.

Ripost7: Gondolom, azonnal igent mondott!

A. R.: Egy frászt!

Hogy miképp folytatódott Alessandro Reali cseppet sem hétköznapi élete, kiderül a Ripost7 augusztus 31-én megjelent számában található interjúból. Keresd az újságárusoknál!

Szikora Róbert: Feldob, hogy közelről láthatom a Szentatyát

Szikora Róbert azon kevés hazai sztárok egyike, akik nagyon fiatalon megtalálták az igazit és ki is tartottak a választásuk mellett, annak ellenére, hogy évtizedeken át nagy volt a kísértés. Gidák ide, gidák oda, Zsuzsával lassan 50 éve élnek boldogan. Az R-GO alapítója abból az alkalomból nyilatkozott a Ripost7-nek, hogy az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus egyik hírnöke és fellépője.

Fotó: Ripost/Szabolcs László

Ripost7: Mélyen hívő emberként hogyan készül a budapesti eucharisztikus kongresszusra és a pápalátogatásra?

Sz. R.: A Csikidam-turné javában zajlik, emellett a kongresszus hírnökeként többekkel együtt járom az országot, hogy minél több embernek kedvet csináljak ehhez a magasztos eseményhez. Túlzás nélkül állíthatom, hogy egyetlen szabadnapom sem volt ezen a nyáron, de én ezt egyáltalán nem bánom! Ebből adódóan azonban még nem volt időm mélyen elmerülni az örömteli tényben, miszerint egészen közelről láthatom, hallhatom majd a Szentatyát a szeptember 12-i szentmisén. A gondolat is feldob! Óriási ajándék ez számomra, a teendőim mellett pedig igyekszem ünneplőbe öltöztetni a lelkemet. Ahogyan eddig, úgy most is mindennap járok szentmisére, gyónok és áldozom. Egyre többet gondolkodom azon, hogy hamarosan eljön az a nap, amikor valóban ott lehetek a Szentatya közelében.

Ripost7: Lesz lehetősége arra, hogy találkozzon Őszentségével?

Sz. R.: Nem hiszem, hogy találkozhatok vele, de tulajdonképpen nekem mindegy, hogy hányadik sorból hallgatom majd őt, hiszen a lényeg, hogy itt lesz. Ez a látogatás nagyon fontos Magyarországnak és a kereszténységnek. Nem véletlen, hogy a Jóisten azt akarta, hogy ő itt legyen, amikor Európa ebben a nehéz helyzetben van, mint amiben most. Óriási presztízs­győzelem ez hazánknak, hiszen Ferenc pápa ezzel azt üzeni, hogy tisztában van vele, mit jelent Magyarország a világnak.

Ripost7: Az Eucharisztikus Világkongresszus nyitó szentmiséje előtt ön is fellép majd. Túlzásnak érezné azt állítani, hogy énekesi pályájának egyik csúcsa lesz ez a nap?

Sz. R.: Nem, ez így van, valóban az életem egyik fontos mérföldkövének érzem ezt!

Hogy melyik dalát énekli majd el, mi a közel 50 éves boldog házasságának a titka, s milyen nagy dobásra készül Szikora Robi a közeljövőben, kiderül a Ripost7-nek adott interjújából. Az augusztus 31-én megjelent számot keresd az újságárusoknál!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Meghalt a világbajnok német focilegenda

origo.hu

Alig takarja valami Tolvai Reni hatalmas melleit

borsonline.hu

Mi történt? Balázs Andrea nem jelent meg a Nemzeti Színházban

vg.hu

Robbanhat az orosz bomba a Baltikumban

ripost.hu

A mai napig zavarba jön tőle: ezt a szerepét bánta meg a legjobban Sandra Bullock

hirtv.hu

Szanyi Tibor: Hosszasan tudnék arról beszélni, hogy Magyar Pétert ki és miért „csinálta” fel + videó

origo.hu

Szexképek kerültek fel az internetre Taylor Swiftről

mindmegette.hu

Így lesz csodásan dús a leander - íme az olasz trükk!

ripost.hu

„Modellnek kéne lenned, nem focistának” – Szoboszlainak csúnyán beszóltak

ripost.hu

Kollégái közölték: elhunyt a népszerű rádiós, 68 éves volt

ripost.hu

Hoppá, más feleségével ebédelt a Házasság első látásra szereplője

ripost.hu

Súlyos dologgal vádolják a nézők a Házasság első látásra szereplőjét

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

POLITIK

Orbán Viktor: Június 9-én kell elmondanunk, hogy nem kérünk a háborúból!

POLITIK

Brüsszelben tárgyal Orbán Viktor. A tét: háború vagy béke

POLITIK

Mutatjuk, hol jár a legnagyobb otthonfelújítási támogatás

POLITIK

A baloldali aktivista elárulta, így támogatják Magyar Pétert

POLITIK

Orbán Viktor: A kommunisták akartak így elhallgattatni!

POLITIK

Magyar Péter tüntetését a gurulódollár-botrány egyik cége szervezte

POLITIK

A Fidesz a valaha volt legerősebb EU-kampányra készül