KÜLFÖLD

Zokogó mentősök húzták ki a 4 éves kisfiú holttestét a folyóból, az édesanya...

Borzasztó tragédia történt a 21 ezer lakosú városban. A hatóságok szerint az édesanya lökhette saját gyermekét a folyóba. A mentősök szeme sem maradt szárazon, miközben kiemelték a vízből a kisfiú élettelen testét.
  • Szerző: WM

A németországi Rotenburgban mindenki értetlenül áll a tragédia előtt. Több német lap is arról ír, hogy a hatóságok feltételezései szerint a 40 éves édesanya lökhette a várost kettészelő folyóba a négyéves kisfiút. Amint arról többen is beszámoltak, a tragédiát megelőzően az édesanya látogatóban volt a helyi klinikán, ahol a fiút kezelték. A nővérek este kilenckor értesítették a rendőröket, hogy a gyermeknek nyoma veszett, feltehetően az édesanyja vitte magával.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Képünk illusztráció

Nem sokkal később egy járőrautóban ülő egyenruhások pillantották meg az akkor már egyedül sétáló édesanyát. A helyszíni kikérdezés során a nő bevallotta, hogy belökte a gyermekét a folyóba.


A mentők két órával később, a gyilkosság helyszínétől egy kilométerre találtak rá a kisfiú élettelen testére. Az édesanya indítéka egyelőre ismeretlen, a hatóságok a klinika pszichiátriai osztályára szállították be, ahol megfigyelés alatt tartják.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?