KÜLFÖLD

Végignézte a 6 éves kisfiú édesanyja halálát, majd megmentette apja életét

A pár éppen lerobbant kocsijuk kerekét javították, amikor rájuk támadtak.
  • Szerző: Ripost

Múlt héten egy fegyveres rabló rátámadt és agyonlőtt egy indiánai édesanyát, valamint súlyosan megsebesítette a férjét. Mindeközben a pár 6 éves kisfia a teherautójuk hátsó ülésén szemtanúja volt az eseményeknek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Wilma és Jonathan Hochstetler csütörtök reggel estek egy brutális támadás áldozatává. A családnak egy tetőfedő és ereszcsatorna tisztító cége van, aminek székhelye körülbelül másfél órára van Indianapolistól. Éppen a férfi munkakocsijának a javításán dolgoztak, miután defektet kapott, amikor rájuk tört a két fegyveres férfi.

A házaspárt kirabolták és meglőtték, majd a támadók elmenekültek a helyszínről. A kisfiúk, Brandon ezután bújt elő a kocsiból, elvette apja telefonját és kihívta a rendőrséget – írja a CrimeOnline.


A rendőrség kiérkezve Wilmát már holtan találta, Jonathant nyaki lövéssel és három csigolya töréssel kórházba szállították. A Hochester családnak Brandonon kívül még három lányuk van: Melissa (16), Abigail (14) és Kendra (10). Ők szerencsére nem voltak jelen a támadáskor.

És ezeket olvastad már?