KÜLFÖLD

Elvesztette babáját a várandós tinilány, miután brutálisan megverték az utcán

Nem provokálta a lánybandát, mégis rátámadtak a várandós nőre. Szörnyű tragédia miatt kellett elveszítenie kisbabáját.
  • Szerző: Ripost

A 18 éves Beth Newman számára egy szokásos estének indult a tragédiával végződő szórakozás az angliai Kentben.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nagynénjével lementek egy közeli kocsmába, hogy ott nézzék meg barátaikkal július 11-én az Európa-bajnokság döntőjét. A két nő ugyan nem provokált senkit, ám végül egy 4-6 fős lánybanda áldozatává váltak.

A 18 éves Beth Newman világa összeomlott, amikor elvesztette születendő gyermekét
(Fotó: Twitter)

A tragédiát megelőzően Beth kiment a kocsmából, majd amikor megpróbált visszajutni ismerőseihez, rátámadtak.

„Teljesen indokolatlanul történt. Elsétáltam az első lány mellett, és visszaindultam a kocsmába, a barátaimhoz. Ekkor nézett rám és végigmért. Visszanéztem rá, mire ő: 'Mi a fenét bámulsz *****? Megpróbáltam elsétálni, de elkapta a copfom és megütötte a fejem. Próbáltam védekezni, de mielőtt észbe kaptam volna, már egy csomóan voltak rajtam” – emlékezett vissza a drámai pillanatokra Beth Newman.

A várandós kismamára ráugrottak támadói és addig püföltek, amíg súlyos állapotba nem került. Hozzátette, hogy a támadók a fejét taposták, ütlegelték és gyomron rúgták, ami miatt végül elveszítette kisbabáját. A gyászoló kismama még terhessége korai szakaszában tartott, így nem láthatták, hogy várandós.

A támadást követően Newman rohamot kapott, amit korábban soha nem tapasztalt. A margate-i QEQM kórházba szállították, ahol több napig benntartották az intenzív osztályon. Fejsérülései miatt azóta is váratlanul törnek rá rohamok.

Beth jelenleg otthonában lábadozik, de azt mondta, hogy a támadás után fél elhagyni a lakását. Emiatt a munkáját is elveszítette, pedig most kezdett volna ápolóként.

A rendőrség továbbra is vizsgálja az esetet. Eddig nem neveztek meg gyanúsítottakat, és nem tartóztattak le senkit – írja a Crime Online.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?