KÜLFÖLD

Álmában fojtották meg a gyönyörű édesanyát, 1 éves gyermekét hagyta hátra

A kegyetlen férfi betörésnek álcázta az édesanya meggyilkolását. A nagyszülők vették magukhoz unokájukat.
  • Szerző: Ripost

Felfoghatatlan tragédiával végződött egy fiatal pár házassága. Babis Anagnostopoulos az egyik éjszaka, álmában megfojtotta feleségét, miközben mellette feküdt 1 éves kislányuk. Ezután megrendezett egy betörést, hogy elfedje szörnyű tettét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Caroline élettelen teste mellé kötözte magát, ragasztószalagot téve a szemére és a szájára. Még a kutyájukat is megölte, hogy hihető legyen a meséje. Ám 38 nappal később a rendőrség leleplezte gusztustalan színjátékát.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

Ekkor derült fény arra, hogy a 19 éves Carolinet – egy ragyogó és gyönyörű fiatal nőt, aki előtt reményekkel és ígéretekkel teli élet állt – valójában a férje, a 33 éves helikopterpilóta gyilkolta meg.

A férfit a rendőrök letartóztatták, így a pár 1 éves ártatlan gyermeke szülők nélkül maradt. A nagyszülők, Susan és David Crouch vették szárnyaik alá a kis Lydiát. Unokájuk lett az egyetlen ok, amiért minden reggel felkelnek és újra szembenéznek a sivár és üres jövővel.

„Pontosan úgy bánik vele, mint Caroline-nal, amikor még csecsemő volt. Folyamatosan játszik vele, amikor ébren van, és a legkisebb hangra is odafigyel, amikor alszik. Most már minden reggel fél hétkor kel, hogy meglátogathassa Caroline sírját, mielőtt visszajönne, hogy elkészítse Lydia első napi etetését, de csodálatos érzés hallani a kislány gurgulázó nevetését, amikor együtt vannak” – árulta el a gyászoló édesapa.

Ám az idős házaspárt egy dolog nagyon is nyugtalanítja. A 78 éves David elárulta a Daily Mail oldalának, hogy aggódnak Lydia jövőjéért. Nem lesznek már a feleségével fiatalabbak, és így nem tudják, meddig lehetnek még a kislány családja.

„Az a vigasz, amit Lydia jelenléte nyújt nekünk a házban, az egyetlen enyhítő tényező ebben az egész tragikus ügyben” – tette hozzá David.

A nagyszülők ezért egy adománygyűjtést szerveztek, hogy minél több pénzt tudjanak félretenni Lydia jövőjére, hogy azután se kelljen hiányt szenvednie, ha már ők sem lesznek neki.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?