KÜLFÖLD

Két tündéri kislány marad árván: édesanyjuk megrendítő hírt kapott orvosától

Az asszony nemrég vesztette el a férjét.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Árván marad hamarosan az a két tündéri kislány, akinek édesanyját halálos kórral diagnosztizálták – mindezt négy évvel azután, hogy édesapjuk meghalt. A gyerekek jövőjének megalapozására gyűjtést indítottak.

A 44 éves Helen Davy elmondta, rögtön a lányaira, a nyolcéves Annalise-ra és az ötéves Kairenre gondolt, amikor a ritka betegséggel szembesítették hónapokkal ezelőtt. A Rotherdamban élő édesanya egy éve hasfájással fordult orvoshoz, azonban kiderült, sokkal nagyobb a baj. Ritka rákos betegséget diagnosztizáltak nála. Először a végbelében találtak kóros sejteket, kemoterápiát is kapott, ám később úgy elterjedtek az egész testében, hogy már az orvosok is lemondtak róla.

Mindez azután, hogy Helen csupán négy éve elvesztette a férjét, Johnt – akinek halálát egy vérrög okozta.

„Az első gondolatom az volt, hogy mi lesz majd a lányokkal” – idézi az édesanyát a The Sun.

Az informatikusként dolgozó nő azonnal el akarta adni a házukat, mivel nincs félretett pénzük, aztán úgy döntött, normális keretek között próbálja folytatni az életüket a lányok érdekében. Próbálnak minél több időt együtt tölteni, miközben a barátok és a családtagok gyűjtést szerveztek nekik a GoFundMe oldalon. Az összes pénzt elteszik és a gyerekek jövőjét segítik majd vele.

(via)

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?