KÜLFÖLD

Felfoghatatlan: a pincében találtak rá az elásott újszülöttre

A szülei valószínűleg nem gondozták megfelelően a kisgyermeket a halála előtt. Ráadásul megpróbálták eltusolni szörnyű tettüket.
  • Szerző: Ripost

A rendőröket is sokkolta az, amire szerdán rábukkantak egy elhagyatott ház alaksorában Hamiltonban. A járőrök egy nem sokkal éjfél után beérkező telefonhívás kapcsán szereztek tudomást az elásott csecsemő holttestéről.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az egyik szomszéd hívhatta ki a hatóságot, miután gyanús mozgást figyelhetett meg a lakatlan házban, amit gyakran használnak hajléktalanok és drogosok.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

A hatóságok nem sokkal később letartóztatták a szülőket, Nathan O'Brien-t (34) és Winnie Ensor-t (24). Ellenük vádat emeltek hanyagság miatt, ami az ártatlan gyermek halálához vezetett – írja a CTV News.

„Ez a legtragikusabb forgatókönyv, amivel találkozhatunk. Egy rendőr, de még egy ember sem szeretne hasonló szörnyűségről hallani, mint ami azzal a gyerekkel történt. Kihallgattuk a szülőket és vallomásuk több részletet is a helyére illesztett az ügy kapcsán. Azt hiszem, kimondhatjuk, hogy egyetlen tiszt sem szeret ilyen kegyetlenséggel találkozni” – nyilatkozta titokzatosan a csecsemővel kapcsolatban a rendőrségi szóvivő.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?