KÜLFÖLD

Az édesanya sikolya rázta fel a szomszédokat: holtan találták meg 12 éves kisfiát

Az erdőben találták meg az eltűnt kisfiú holttestét. Nagymamája engedte el játszani a barátaival. Családját megviseli a gyász fájdalma.
  • Szerző: Ripost

Egy szülőnek sem lenne szabad olyasmit átélnie, mint amit egy Atlantában élő 12 éves kisfiú édesapjának és édesanyjának kellett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

David Macket kedden elkéredzkedett otthonról, hogy focizhasson a barátaival, ám délután, a megbeszélt időre nem tért haza. Aggódó családja azonnal a rendőrség segítségét kérte, így még este megindult utána a keresés. Nyomra azonban nem bukkantak és a következő nap csak még több keserűséget hozott számukra.

Szerda délután éppen folyt a lázas keresés, amikor fegyverropogást hallottak a lakóházak mögötti erdős területről. A lövöldözés helyszíne negyed mérföldre volt a kisfiú házától. Ekkor kezdődött a versenyfutás az idővel, de mindhiába. Davidet eszméletlenül találták több lőtt sebbel a testén, a kiérkező mentősök még a helyszínen halottnak nyilvánították.

„A fiamat meglőtték” – sírta az anya a szomszédok elmondása szerint. Többen arról számoltak be, hogy amikor a nőnek azonosítani kellett elhunyt kisfiát, gyötrelmes sikolyokban tört ki. Davidet egy szófogadó és rendes kisfiúnak ismerték. Mindig betartotta, amit szüleinek ígért, ezért is volt feltűnő a késése.

A nyomozás a fiatal halála miatt még jelenleg is folyik, de egyelőre nincs a rendőrségnek gyanúsítottja. A hatóság boncolást rendelt el, de az eredményeket nem hozták nyilvánosságra – írja a Crime Online.

Nagymamáját nagyon megrázták a történtek, hiszen ő engedte el játszani a barátaival Davidet. Mivel a kisfiú nem a háznál csatlakozott a többi fiatalhoz, így nem tudni pontosan, kikkel focizhatott aznap.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?