KÜLFÖLD

„Adjátok őt vissza nekem” – tragikus módon halt meg egy 3 éves kislány

A gyermek sorsa azután fordult rosszra, hogy elvették édesanyjától és egy nevelőcsaládhoz került. Mostohán bántak vele, ami a halálát okozta.
  • Szerző: Ripost

Gyerekbántalmazás miatt indítottak eljárást két nevelőszülő ellen az amerikai Greenvilleben. A 3 éves kislány édesanyja elveszítette a felügyeleti jogát, így Victoriát örökbe adták. Ezután került Ariel Robinson (29) és férje, Jerry Robinson (34) otthonába.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az édesanya könyörgött a bíróságon, hogy adják vissza neki a kislány felügyeletét, de kérését nem tárgyalták újra. Az egyelőre nem tisztázódott, mit követett el a nő, hogy alkalmatlannak találták gyermekének felnevelésére.

Mécsesek égnek a kislány lelki nyugalmáért

Még most is élhetne a kislány, ha nem veszik el szüleitől
Fotó: Pixabay

A hatóságok kedden megerősítették a 3 éves Victoria Smith halálát, továbbá azt is, hogy holttestét hamarosan felboncolják.

A vizsgálatok szerint nagy erővel többször is egy tompa tárgyal sújtottak le a kislányra, amitől azonnal életét vesztette. Picike hasán mély, lila véraláfutás jelent meg, de a hátán, fülén és lábain is vérfoltok voltak, továbbá az arcán is több seb éktelenkedett – írja a Wistv.com.

„Nagy dolgok vártak arra a kislányra. Őszintén, ha engedték volna tovább élni, meghódította volna a világot. Adjátok őt vissza nekem, hogy tisztességes temetést kapjon és utoljára elbúcsúzhassunk tőle” – nyilatkozta a gyermek egy családtagja a halálhír bejelentése után, majd hozzátette: „Szeretünk és nagyon sajnáljuk, hogy ez történt, de ígérem, addig nem nyugszom, amíg nem szolgáltatnak igazságot!”

A kislány gyilkosa ismert személy

Ariel Robinson, a gyermek nevelőanyja egyébként nem ismeretlen az amerikaiak számára, ugyanis azzal szerzett hírnevet magának, hogy megnyerte az „Amerika legrosszabb szakácsai” című vetélkedőt.

Akkoriban a stábnak büszkén mesélte, hogy 25 000 dolláros (kb. 7,5 millió forintos) nyereménye nagyban segíteni fogja őt és férjét, mivel nemrég örökbe fogadtak három gyermeket, köztük a kicsi Victóriát is. Hogy mi történt a másik két csöppséggel, arról egyelőre nem adtak tájékoztatást.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?