KÜLFÖLD

Szülei találtak rá holtan: életét vesztette a 12 éves fiú egy TikTok-kihívás miatt

A fürdőszoba padlóján feküdt élettelenül a tinédzser, aki egy kihívást teljesíthetett.
  • Szerző: Ripost

Megtörten mesélték el a kisfiú drámáját a gyászoló szülők. A Coloradóban élő Joshua Haileyesus családjának olyan tragédiát kellett elszenvednie, amit egy édesanyának vagy édesapának sem szabadna.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Március 22-én találták meg eszméletlen állapotban Joshuát a fürdőszoba padlóján, mellette ott volt egy cipőfűző és a telefonja is. A fiatal valószínűleg a TikTokon terjedő életveszélyes Blackout Challanget kísérelte meg, aminek az a lényege, hogy ájulásig fojtogatják magukat a kiskorúak.

Fotó: Pixabay

A 12 éves fiút kórházba szállították, ahol két héten keresztül volt kómában, de a 19 nap után szervezete feladta a küzdelmet. Az orvosok szerint már a kórházba érkezés előtt beállt az agyhalál.

A tragédia kapcsán a közösségi oldal egy nyilatkozatban nyilvánított részvétet a kisgyermek szüleinek és családjának – írja a Crime Online.

A Blackout Challange elsősorban a fiatalok körében terjedt el és Youtube-, valamint TikTok-videóban rögzítik saját eszméletvesztésüket. Sajnos nem ez volt az első és valószínűleg nem is az utolsó, amikor tragédiával végződött az életveszélyes kihívás.

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?