KÜLFÖLD

„Elképzelhetetlen fájdalmat élt át” – halálra kínozta 8 éves kisfiát a gyilkos anya

A nő nemrég felmentésért folyamodott az elkövetett borzalmak után. A kisgyermek a kínok-kínját élte át halála előtt.
  • Szerző: Ripost

Egy kaliforniai anya könyörtelen bántalmazásával megölte mindössze 8 éves kisfiát. A nő azonban most azt kérte a bíróságtól, hogy mentsék fel a gyilkossági vád alól és terheljék az ügyet akkori partnerére.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az anya, Pearl Fernandez (37) és Isauro Aguirre a vád szerint rendszeresen megkínozta, megverte és éheztette a fiút, és arra kényszerítették, hogy egy kis szekrényben aludjon, megbilincselt bokával és összekötött kezekkel. Volt, hogy zoknival is betömték a száját.

A verések és bántalmazások nyomai, valamint a rendszeres hiányzások miatt a tanárai többször jelentették a kisfiú helyzetét. De mire a hatóságok kivonultak a helyszínre, már késő volt. A mentősök eszméletlenül találtak rá a kisgyermekre, akit kórházba szállítottak, de két nappal később meghalt.

A boncoláskor fény derült a kegyetlen bántalmazásokra: a koponyája törött volt, égett és sérült volt a bőre, még a fogai is hiányoztak. Az ágyékában és a tüdejében játékpisztolyból kilőhető BB golyókat találtak, még ezek által okozott sebet az arcán és a lábán.

„A magatartás, amit az a két ember tanúsított embertelen. Elképzelhetetlen fájdalmat élt át a kisfiú. Gabriel kedves, szerető egyéniség volt, aki csak ismerte, szerette. Ha azt mondanánk, hogy a szülei úgy viselkedtek, mint az állatok az nem lenne igaz. Mert az állatok is tudják, hogyan gondoskodjanak az utódaikról” – mondta a bíró a tárgyaláson.

Mint kiderült, azért bántották a kisgyermeket, mert a férfi melegnek hitte, és ezért gyűlölte. Aguirret tavaly halálbüntetésre ítélték, mert beismerő vallomást tett az ügyben.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?