KÜLFÖLD

Borzalmas tragédia: szörnyethalt a 17 éves fiú, miközben hazafelé tartott

Egy házibuliból tartott hazafelé a tinédzser, amikor megbotlott és beleesett egy tóba. Egy kutyasétáltató férfi látta meg és sietett a segítségére.
  • Szerző: Ripost

Egy tinédzser, Jack Crooke éppen egy házibuliból tartott hazafelé, amikor ittas állapota miatt baleset érte az angliai Longton Parkban. Annyira sokat ivott a 17 éves fiú, hogy miután megbotlott, egyenesen belezuhant a liget tavába.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A bajba jutott fiatalra egy kutyasétáltató talált rá, aki azonnal a helyszínre hívta a mentőket, de sajnos Jack addigra már életét vesztette.

Fotó: Pixabay

Az édesanyja úgy emlékezett meg a fiatal fiúról, mint aki nagyon szeretett társaságba járni, vicces és udvarias volt. A staffordshire-i rendőrség kivizsgálta a baleset körülményeit, és egyértelművé vált a számukra, hogy nem történt gyilkosság. A biztonsági kamerák felvételén látszik, hogy a részeg fiatal léptei bizonytalanok voltak.

„Világos volt, hogy Jack alkoholt fogyasztott, ami kihatott a koordinációs és kognitív képességeire. A csizmája sem volt rendesen bekövetve, ami miatt többször is elesett. Végül a tóba zuhant, ahonnan mámoros állapotában nem tudott kijutni” – árulta el az egyik tiszt.

Több vendéget is kihallgattak a házibuliról, akik azt mondták: Jack jelentős mennyiségű alkoholt megivott, majd részegen távozott. Egyik barátja még azt is felajánlotta a számára, hogy hazaviszi, de elutasította a segítséget.

A nyomozók Jack kabátját és telefonját soha nem találták meg, de nem gondolják, hogy ez gyanús lenne – írja a Mirror. A halottkém a vizsgálatok során megerősítette, hogy Jack alkoholmérgezést kapott, ami a halálához vezetett.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?