KÜLFÖLD

Meghalt a 3 éves kislány, majd kiderült, rákos lett az édesapja, mindössze 10 százalék esélyt adtak neki

A család balesetben vesztette el kislányát, de a megpróbáltatásaik csak ezután kezdődtek. Az édesapa mindent bevállal, hogy életben maradjon.
  • Szerző: Ripost

Egymás után érték a sorscsapások a Nyugat-Aucklandben élő családot. Megpróbáltatásaik azzal kezdődtek, amikor elsőszülött gyermekük meghalt. A mindössze 3 éves Valentina Grace Warrent egy autó gázolta halálra, az orvosok pedig már nem tudták megmenteni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A tragikus események újabb mérföldköve pedig akkor rázta meg ismét a családot, amikor kiderült, hogy az édesapát, Cam Warrent megtámadta a rák.

Fotó: 123rf

A 45 éves férfit ráadásul a rák egy ritka formája betegítette meg, amit a világon eddig mindössze 550 embernél diagnosztizáltak. Hivatalosan follikuláris dendritikus sejt szarkómának hívják, ami egyfajta vérrák, amely a lágy szövetekben képződik.

„Mindig azt kérdezem, hogy mit tettem? Miért pont mi? Nem tudom miért történik ez velünk. Túl sok mindent kellett elviselnie már a családomnak. Nem hiszem el, hogy lányom elvesztése után, most ez jött” – árulta el az elkeseredett édesanya az NZ Harald oldalának.

Az orvosok az édesapa számára 10 százalék esélyt adtak a túlélésre

Warren görcsökre és puffadásra panaszkodott, majd olyan fájdalmai lettek, amit sosem tapasztalt még. Négy intenzív kemoterápián is átesett már, majd pedig egy műtéten, ami során a lehető legtöbb daganatot eltávolították a szervezetéből. Az orvosok azonban így is csak 10 százalék esélyt adtak az életben maradására. Sőt utána egy újabb és még agresszívebb daganatot találtak benne.

A családfő továbbra is felveszi a sugárkezeléseket, hogy a lehető legtöbb időt tölthessen még el most 5 éves kislányával és imádott feleségével. Ha minden jól alakul, akkor is csak 6-12 hónap maradt hátra az életéből.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?