KÜLFÖLD

Szívszorító: apák napján gázolta halálra a férfit és két fiát a részeg sofőr

Az elkövetőt letartóztatták ittas vezetés miatt.
  • Szerző: Ripost

Autóbalesetben vesztette életét egy édesapa és két fia, miután egy részeg sofőr halálra gázolta őket Cumbraiban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A rendőrség szerint a sofőr életveszélyesen száguldozott, amikor megtörtént a tragédia. Úgy tudni, a családfő 14 és 18 éves fiaival a kutyájukat sétáltatták, az állat is életét vesztette.

„Nagyon szomorú vagyok. Szörnyűen érzem magam, mert nagyon nehéz megemészteni azt, amit láttam. Hihetetlen, hogy ilyen megtörténhet” – nyilatkozta egy nő, aki nem messze tartózkodott a szerencsétlenség helyszínétől.

A balesetet okozó Peugeot volánja mögött egy 47 éves férfi ült. Egyelőre nem ismert miért ült ittasan a kocsijába és az sem hova tárhatót.


Ian Singleton, aki szintén a közelben tartózkodott az ütközés bekövetkeztekor úgy emlékezett vissza a történtekre, mintha egy horror filmet látott volna.

„Még mindig felkavar, amit láttam. Csak arra a családra tudok gondolni, akiket elgázolt a kocsis” – nyilatkozta a Mirror oldalának.

„Az, hogy mindez apák napján történt, sokszorosan szörnyűbbé teszi a történteket. Miután észrevettem a rendőr autókat a helyszín felé sétáltam. Nem láttam a sofőrt, de a kocsi ajtaja nyitva volt és egy fára csavarodott fel. A helyszínt a rendőrkocsik és a mentősök borították el, a tűzoltók később érkeztek ki” – árulta el egy nő, aki a zajokat meghallva indult el a baleset helyszíne felé.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?