KÜLFÖLD

Szíriaiak lökték a sínekre a német férfit, majd nem engedték, hogy kimásszon

Egy németországi menekültszállón razziázott a minap a rendőrség. Az egyenruhások egy szíriai testvérpárt vettek őrizetbe.
címkék:
  • Szerző: WM

Előzetes letartóztatásba helyzete a bíróság azt a 22 és 25 éves szíriai testvérpárt, akik a héten egy 54 éves férfit löktek a vonatsínekre a németországi Waghauselben. A szemtanúk és az áldozat elmesélése szerint az idősebb migráns minden előzetes ok nélkül rátámadt a férfira, akit pár ütést követően a sínekre lökött. A kétségbeesett német férfi hiába próbált kimászni a peronra, a 25 éves elkövető ebben többször is megakadályozta.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Képünk illusztráció (Fotó: AFP)

A 22 éves bevándorló mindeközben biztosította a helyszínt, és agresszívan lépett fel azokkal szemben, akik a bajba jutott ember segítségére próbáltak sietni. Mire a rendőrök a helyszínre értek, az elkövetők már elfutottak.

A szemtanúk azonban olyan pontos leírást tudtak adni róluk, hogy a hatóság emberei azonnal a menekültszállóhoz siettek, ahol kattant is a testvérpár kezén a bilincs. Az ügy részleteit illetően vannak még homályfoltok, de a német lapértesülések egyöntetűen arról számolnak be, hogy az áldozatot elütötte a vonat, aminek során súlyos sérüléseket szenvedett. Megjegyzik azonban, hogy azóta már sikerült stabilizálni az állapotát, a rendőrök pedig a kórházi ágyon ki is hallgatták.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?