KÜLFÖLD

Szexuálisan bántalmazták, majd megölték a 2 éves kisfiút a szülei

Az édesanya és élettársa már közös gyereküket várták, amikor elkövették a szörnyűségeket.
  • Szerző: Ripost

Kitűzték annak a virginiai nőnek a tárgyalását, aki a barátjával szexuálisan bántalmazta kétéves kisfiát. A borzalmakat még 2019 januárjában követték el.

A CrimeOnline információ szerint az elhunyt kisfiú anyja, Kayla Thomas (26) tárgyalását a tervek szerint majd 2021. január 20-án fogják megkezdeni. Az ellene szóló vádak szerint megerőszakolta, majd megölte ártatlan kétéves kisfiát. Még az élettársát, McKenzie Hellmant (26) nem gyanúsítják a gyermek halálával, de gyermekpornográfia miatt felelnie kell. A férfi ugyanis nem csupán részt vett az erőszakban, de le is filmezte, majd elmentette a felvételt. Tárgyalására hamarabb sort fognak keríteni, még idén október 5-én.

A kétéves Steven az orvosi jelentések szerint fejsérülés miatt vesztette életét. Az anya azt állította a rendőrségnek, hogy kisfia leesett a lépcsőről és azóta nem reagál semmire. Azonban a törvényszéki orvos megerősítette, hogy a kisfiút halála előtt szexuálisan bántalmazták. Sőt a hatóságok a házban találtak egy másik gyereket is, akit szintén bizonyíthatóan megerőszakolt a pár.

Később a hatóságoknak az is nyilvánvalóvá vált, hogy Kayla kisfia halálakor már terhes volt.

És ezeket olvastad már?