KÜLFÖLD

„Elvette tőlem az egész világomat” – szakítás miatt ölte meg a 2 éves kisfiút az anya exe

A férfi kegyetlen bosszút állt az édesanyán és kisfián. Az asszony már nem tudta megmenteni gyermeke életét.
  • Szerző: Ripost

Döbbenetes dolgok együttese miatt végzett egy ártatlan kétéves kisfiúval egy kegyetlen férfi Nevadában.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az egész tragédiát megelőzően Tayler Nicholsonnak el kellett utaznia Coloradóba, frissen műtött édesanyjához, hogy vigyázzon rá és segítse a felépülését. Így kétéves fiát, Amari Nicholsont a pasijára bízta.

Csakhogy az utazás alatt Tayler és Terrell Rhodes telefonhívásokon és szöveges üzeneteken keresztül vitatkoztak, amit szakítás követett. Még aznap, május 3-án jelezte az édesanya, hogy később küldeni fog valakit a holmijáért.

Két nappal később Rhodes felhívta Nicholsont, és elmondta neki, hogy Amari apai nagynénje reggel 6 óra körül bekopogott hozzá, és elvitte a fiút. Ám mivel az édesanya senkit nem küldött maga helyett kisfiáért, azonnal bejelentette az eltűnését a rendőrségen.

Ezután lélekszakadva rohant az exével közös házába, ahol sokkoló látvány fogadta. Vér borította a falakat, ráadásul egy zacskóban kisfia beszennyezett ruháit is megtalálta. Ekkor már nem volt kétséges, hogy mi történt a kis Amarival.

A letartóztatási jegyzőkönyv szerint Rhodes feldühödött, miután Amari többször belepisilt a ruhájába. A feldúlt férfi ököllel körülbelül háromszor-négyszer megütötte Amarit a testén. Egy bizonyos ponton a kisfiú arca elkékült és a légzése is leállt.

Rhodes elmondta a nyomozóknak, hogy megpróbálta újraéleszteni, de nem járt sikerrel.

„Ő tette ezt. Bíztam benne, és ő elárult engem. Elvette tőlem az egész világomat. A fiam előbbre való volt bárki másnál!” – írta a gyásztól összetörve az édesanya.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?