KÜLFÖLD

Aggódnak a tündéri kislányokért: halálos kórról értesítették a szüleiket

Pár hónap különbséggel mindkét szülőnél rákot diagnosztizáltak. Félő, hogy hamarosan két kisgyermekük marad árván.
  • Szerző: Ripost

A 38 éves Adam Graveley és felesége, a 39 éves Caitlin három hónap különbséggel kapta meg a szörnyű diagnózist, miszerint végstádiumú rákjuk van. Caitlinnél bélrákot diagnosztizáltak tavaly novemberben, míg Adamnél februárban mondták azt az orvosok, hogy hasnyálmirigyrákja van.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A családnak most azzal is szembe kell néznie, hogy a négyéves Thea és a 4 hónapos Fearn édesanyjuk és édesapjuk nélkül kell, hogy felnőjenek.

„Nem hiszem, hogy valaha is képes leszek megérteni, hogy történhet ez pont egyszerre mindkettejükkel. Minden nap reménykedünk és imádkozunk, hogy a kezelés, amit kapnak, működjön, és hogy ne hónapjaik, hanem éveik legyenek még hátra. A remény az egyetlen, amibe kapaszkodni tudunk. Szörnyű, hogy ilyen fiatalon ez megtörténhet” mondta Adam húga, Emma Reynolds.

Az anyukának folyamatos hasfájása volt, ekkor derült ki, hogy komoly a baj, bélrákja van. Mire ez kiderült, már másfél éve kialakulhatott nála, de mivel ekkor volt terhes, egy ideig az elfedhette azt. Az asszony sokáig azt gondolta, a terhesség miatt vannak görcsei.

Az orvosok mindent megtesznek, de nem tudni, hogy ez mire lesz elég – írja a Daily Star.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?