KÜLFÖLD

Az orvos megmutatta: ezt teszi a fiatalabb betegek tüdejével a koronavírus

Senki sincs biztonságban, pont ezért lényeges, hogy a védelmi intézkedéseket mindenki betartsa és aki teheti, oltassa be magát!
  • Szerző: Ripost

Egy amerikai orvos, dr. Kashif Pirzada a Twitteren tárta fel, hogy Covid igenis veszélyes, és nemcsak az idősekre, hanem a fiatalabb korosztályra is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

kórházi ágy

Illusztráció (Fotó: Northfoto)

Megosztott két brutális fotót két fiatalabb betegének a tüdejéről: az egyikük 30 éves, a másik pedig 35, a vírus mégis sokkoló dolgot okozott a szervezetükben. A két koronavírusos páciense vizsgálata során derült ki, hogy a tüdejük is megsérült: fehér folyadékkal telt meg a tüdejük, míg a vírus még aktív volt a testükben.

Ez a 35, illetve a 30 éves betegek tüdeje:

Így néz ki az egészséges tüdő:

Az orvos szerint akinek hasonló állapotban van a tüdeje, az elsősorban kimerültséget és légzési nehézséget fog tapasztalni.

„Mindannyian meg vagyunk döbbenve, hogy ezek a betegek milyen fiatalok. Az aggaszt minket a legjobban, hogy az emberek nincsenek tisztában ezzel. Sokan kockáztatnak, de fogalmuk sincs, hogy ez a dolog milyen rosszul is végződhet„ - mondta az orvos, aki azt is elmondta, a 35 éves beteg egy tanár, akinek semmilyen egyéb egészségügyi problémája nem volt. Ennek ellenére súlyos állapotba került a brit mutáns miatt – írja a Mirror.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?