KÜLFÖLD

Mérhetetlen sorscsapás: árván maradt a csecsemő, az egész családjával végzett a koronavírus

Egy héten belül az egész család belehalt a koronavírus szövődményeibe. Az orvosok csak a haldokló édesanya hasában lévő csecsemőt tudták megmenteni.
  • Szerző: WM

A külföldi sajtó beszámolója szerint felfoghatatlan tragédia történt Oroszországban. A koronavírus egy egész családdal végzett, ráadásul egy héten belül zajlott le az egész. A 64 éves édesapa, a 61 éves édesanya és a 36 éves lányuk is belehalt a vírus szövődményeibe. A fiatal nő ráadásul nyolc hónapos terhes volt, de a babáját óriási szerencsére sikerült megmentenie az orvosoknak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Képünk illusztráció
Fotó: AFP

A tragédia részleteiről a család egyik közeli hozzátartózója mesélt a fontanka.ru nevű hírportálnak. Állítása szerint az édesapa októberben egy szívműtéten esett át. A feltételezések szerint a család a kórházban kaphatta el a fertőzést.

A 64 éves férfit az operáció után kiengedték a kórházból, de egy nappal később már a koronavírus súlyos tünetei miatt szállították vissza. Az apa november ötödikén vesztette életét, rá három napra pedig a lánya is életét vesztette. A családból utoljára a 61 éves anya adta fel a harcot, már ő sem foghatta kezébe az elsőszülött unokáját.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?