KÜLFÖLD

Mellbevágó: alvás közben fojtotta meg a 4 éves kislányt a nő

Egy párnát használt saját gyermeke meggyilkolásához. Hónapokkal később saját magát adta fel a rendőrségen.
  • Szerző: Ripost

Életfogytiglani börtönbűntettést kapott egy alabamai nő, miután álmában meggyilkolta 4 éves kislányát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A gyilkosságot követően Stephanie Diane Smith, más néven Stephanie Diane Cooper, kilenc hónappal később döntött úgy, hogy feladja saját magát.

A hatóságok ez idő alatt nem tudták meghatározni Zadie Wren Coopre halálának pontos okát.

„Azt mondta, hogy mentális problémái vannak, és abban az időben több gondja is akadt, a gyógyszereit sem vette be” -kezdte Floyd Johnson, az alabamai Athén városának rendőr főnöke.

dear Z, I remember this day. I wasn't feeling well, and you brightened me right up with your beautiful smile and silly songs. Well, I'll tell you. Lately I haven't been well. I need a dose of you, but you're out of reach. I hope you knew how incredibly important you were to me. You were and still are my world. I'm lost without you. Completely lost. I need you, but you're not here, and I'm so sorry I couldn't do anything to stop that. I want to go lie by your grave and never leave. I know you aren't there. No, you're experiencing what we all aspire to. I wish you'd taken me with you. I don't want to be here without you. I don't. I love you forever, sugar bear. with a broken and empty heart, mommy

„Bement Zadie szobájába, és egy párnát helyezett az arcára, mivel a hátán feküdt és megfojtotta. Röviddel később mikor rájött, hogy mit csinál elvette a párnát. Addigra azonban Zadie már nem lélegzett, majd ezután értesítette e 911-et” – árulta el mi történt a gyilkosság éjszakáján a rendőrtiszt.

Johson azt is elárulta, mielőtt a nő feladta volna magát, öt barátjának is megírta szörnyű tettét, de csak egyikük osztotta meg ezt az információt a rendőrséggel -írja a CrimeOnline.

„Lehet, hogy nem hittek neki, nem tudom, csak egyszerűen zavar, hogy vannak olyan emberek, akik nem tesznek vagy mondanak semmit” – nyilatkozta a rendőr.

Smith bevallotta azt is a nyomozóknak, hogy lánya meggyilkolása előtt három napig nem szedte a gyógyszereit, amitől teljesen elborult az agya. Még el nem múlt a vörös köd, azt sem tudta, mit cselekszik.

A nő és férje, Joshua Cooper a tragédia előtt öt éven keresztül voltak házasok, de a kisgyermek halála után szétmentek.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?