KÜLFÖLD

Megható: rákos férje halála után hozta világra ikreiket az özvegy

A férfi mindig is édesapa szeretett volna lenni, de csak halála után teljesülhett kívánsága.
  • Szerző: Ripost

Három évvel férje halála után hozta világra ikreiket a 37 éves Lucy Kelsall. A Bristolban élő asszony idősebb férje lefagyasztott termékenyítőanyagának a segítségével szülte meg fiait.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Lucy és David még 2012-ben házasodtak össze, és a férfi legnagyobb álma az volt, hogy édesapa lehessen. Már az első pillanattól kezdve próbálkoztak a családalapítással, annak ellenére, hogy az orvosok nem sok esélyt láttak rá. A házasságkötésük után két évvel később pedig kiderült, hogy Davidnak torokrákja van.

A férfinak három év alatt 99 sugárterápiája volt, ami alatt a hangját és a nyakának egy részét is elvesztette. Spermáját 2017-ben lefagyasztották, mielőtt még terméketlenné vált volna. A 45 éves David nem sokkal később elvesztette a küzdelmet a halálos betegséggel szemben – írja a Mirror.

„Néhány nappal a halála előtt megígértem neki, hogy lesz gyermeke. Nagyon meglepődött és boldog lett a hírtől. Annyira büszke volt, hogy apuka lehet. Nagyon meghatódtam, amikor megszülettek az ikreim. Boldogsággal tölt el, hogy egy kicsi David örökké mellettem lesz” – mondta Lucy, aki iker fiainak a David és Samuel nevet adta.

„Ez egy kétélű penge, mert belepusztulok, hogy elvesztettem Davidet, de örülök Lucy boldogságának és az ikrek születésének” – mondta az elhunyt férfi 85 éves édesanyja, Wilma.

„Sokkolt minket, mikor kiderült, hogy ikrek, mivel már akkor szerencsénk lett volna, ha egy baba megfogan. Ez volt Lucy egyetlen és utolsó esélye. Megkaptam a lehetőséget, hogy a nagymamája lehessek fiam gyerekeinek” -tette hozzá boldogan Wilma.

A házaspár egyébként korábban sosem szeretett volna gyereket, de aztán amikor kimondták a boldogító igent, azonnal megváltozott a véleményük.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?