KÜLFÖLD

Megszakad a szív: ez az utolsó fotó Tom Kapitányról

Mindenkinek a szívébe lopta magát az idős katona, aki az egészségügyi dolgozóknak gyűjtött.
  • Szerző: Ripost

A nemzet hőse, a brit veterán Tom Moore kapitány tavaly áprilisban töltötte be 100. életévét. Ez korántsem tántorította el attól, hogy jót cselekedjen, sőt: 13 milliárd forintnyi adományt gyűjtött össze a brit egészségügyi szolgálat számára azzal, hogy naponta járókerettel megtett száz kört a kertjében.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az idős férfit hamar megszerette a nyilvánosság, ezért is rendített meg mindenkit annyira a hír: Tom kapitány elhunyt, miután elkapta a koronavírust és tüdőgyulladással küzdött.

A The Sun megtalálta az utolsó fotót, amit Moore Twitter-oldalán osztott meg tragikus halála előtt. Családja mellett állt kamera elé, a fotón mindenki a hüvelykujját mutatja, a hős veterán pedig mosolyog. Szívmelengető üzenetet írt hozzá:

„Tele vagyunk reménnyel minden olyan történetet hallva fiataloktól és idősektől egyaránt, akik hihetetlen dolgokat csinálnak. Bebizonyítják, hogy mire vagyunk képesek: ha mindannyian összefogunk, akkor valódi változást érhetünk el. Nem kell sok, még egy mosoly is feldobhatja a napot„ – fogalmazott a hős veterán.

Íme az utolsó fotó, ami Moore-ról készült:

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?