KÜLFÖLD

Megrázó: öngyilkos lett a 11 éves fiú az online tanórája alatt

Agyonlőtte magát egy 11 éves kisfiú saját szobájában.
  • Szerző: Ripost

A 11 éves Adan Llanos a kórházban hunyt el, miután húga lövéseket hallva rátalált kaliforniai házuk szobájábann. A Daily Star szerint épp online órán vett részt a kisfiú, amikor elsütötte a halálos sérülést okozó fegyvert szerda reggel.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Bár részt vett az online órán, a kamerája és a mikrofonja is ki volt kapcsolva a tragédia pillanatában. A szobába berohanó kislány elmondta a tanárnak, hogy mi történt, majd egy szomszédtól kért segítséget, aki kihívta a mentőket. Adan szülei az utolsó pillanatokig a fiúkkal voltak a kórházban.

A temetési költségekre adománygyűjtő oldalt indított el Adan nagynénje, Alejandra Carillo csütörtök reggel.

„Nagyon nehéz ez most a családunk számára, csak most vesztettük el Adant, az unokaöcsémet. Mindössze 11 éves volt, és már nem lehet köztünk. Aron és Mirna nagyszerű szülei voltak, el sem tudom képzelni, min mehetnek most keresztül” – fogalmazott az oldalon a nagynéni.

A helyi rendőrség nem erősítette meg, mi történt Adan hálószobájában. Paul Warren, Adan iskolájának egyik vezetője elmondta, hogy több tanuló szorong és depresszióban szenved. A férfi a koronavírust okolja, mivel így a gyerekek nem tudnak a barátaikkal megfelelően érintkezni és megszűnt a napi rutinjuk.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?