KÜLFÖLD

Rituális gyilkosság: Megölte kislányát majd magával is végzett a fekete mágiába beleőrült anya

Még a rendőröket is sokkolta a látvány, amikor rátaláltak az orosz édesanya és kislányának holttestére a nő lakásában. A férje összeomlott.
  • Szerző: Ripost

A 32 éves Elizaveta Tsarevskaya meztelen holttestére bukkantak a rendőrök az orosz Rosztov-on Don városában – írja a Daily Mail. Az igazi sokk azonban akkor következett, mikor a nő egyéves kislányát és a macskájukat is holtan találták.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A testek mellett képek hevertek szerteszéjjel, amin a nő volt szeretője volt.

„A lakás kinyitása után még a kemény bűneseteken edződött rendőrök is sokkot kaptak” – mondta egy rendőrségi forrás.

Véres dolgok és mágikus rituáléhoz kapcsolódó tárgyak hevertek mindenfelé. A nő férje, Artur Rusin (26) elmondta, hogy felesége kitüntetéssel diplomázott építészeti hallgatóként, ráadásul tehetséges ruhatervező is volt. De megszállottja lett az okkultizmusnak, és megpróbált kommunikálni a halottakkal.

Kiderült: egy szeretőt is tartott, és a kislány valójában az Anton nevű férfi gyermeke volt, aki egyébként szintén fekete mágiával foglalkozott. A férje azonban kitartott felesége mellett, és a gyermeket sajátjaként nevelte, szerette.

A rendőrség szerint mivel a lakás ajtaja belülről volt bezárva, egyértelmű, hogy a nő végzett a gyermekkel és magával is, egy rituális gyilkosság keretében.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?