KÜLFÖLD

Élet és halál között lebeg egy 10 éves angyalarcú kislány, miután súlyosan megégett

Tízméteres lángokkal kellett megküzdenie egy kisgyermeknek. Esélye sem volt, hogy megmeneküljön.
  • Szerző: Ripost

Felfoghatatlan kínokat kellett átélnie egy mindössze 10 éves kislánynak, aki egy szörnyű baleset áldozata lett. A baleset június 6-án történt egy medencepartin a peoriai otthonukban, ahol propánpalackot használtak a grillezéshez.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A család éppen sütögetett, amikor váratlanul kigyulladt a valószínűleg már szivárgó tartály. A mellette álló kislány pillanatok alatt lángra kapott, végül testének közel 45 százaléka megégett.

Lakástűz: egyenruhások mentették ki a fiút

Lakástűz: egyenruhások mentették ki a fiút
Fotó: Pixabay

Katelyn Williams elárulta a People oldalának, hogy nagyjából tízméteres lángok közzé került a kis Isla, így esélye sem volt a menekülésre.

Másod és harmadfokú égési sérüléseivel kórházba szállították, ahol kezelésbe vették az orvosok. Újra és újra megtisztították és frissen bekötözték az égési sérüléseit, hogy valamelyest enyhítsék a fájdalmait.

„ Végignézni, ahogy a lányom lángokba borul, a legszörnyűbb dolog, amit valaha is át kellett élnem” – mondta megtörten Justin Cook, Isla édesapja.

„Csak a műtétje után tudják meg, hogy mennyi ideig tart a felépülése. A műtét során bőrátültetéseket kell majd végezniük. Ez egy nagyon gyötrelmes kezdete annak, ami egy fájdalmasan hosszú folyamat lesz a számára” – tette hozzá egy családtag.

Islának legjobb esetben is legalább tíz hónapjába fog kerülni, hogy elvégezzék a bőrátültetését.

A család anyagi segítségre szorul a kislány orvosi kiadásai miatt, ezért egy adománygyűjtést szerveztek a számára. A GoFoundMe oldalon eddig több mint 73 000 dollár (kb. 21 millió forint) gyűlt össze a 200 000 dolláros (kb. 58 millió forint) célból.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?