KÜLFÖLD

„Mire hazaértem, a lányom meghalt” – zokogva nyilatkozott az összetört édesanya

Tragikus hirtelenséggel hunyt el egy 6 éves kislány.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Borzasztó tragédia rázta meg Priscilla és David Morse-t, miután imádott kislányukat hirtelen ragadta el a koronavírus. A hatéves Gigi egyet sem produkált a koronavírus tipikus tünetei közül, így szüleinek fogalma sem volt, hogy a gyermek elkaphatta a fertőzést.

„A halála előtti napig nem tudtunk a betegségéről” – nyilatkozták a szülők, majd hozzátették: a tragédia előtt kislányuk kétszer is hányt, más panasza nem volt.

A kis Gigi koronavírusban halt meg

A kis Gigi koronavírusban halt meg – Fotó: GoFundMe

A kis Gigi autizmusban, epilepsziában és vízfejűségben is szenvedett, ezért szülei azonnal orvoshoz vitték őt.

„A rendelőben teljesen egészségesnek tűnt. Azt mondták, hasfájása van, és egy jégkrém és egy kis alvás majd megoldja a problémákat” – részletezte könnyeit visszafojtva Priscilla.

A szülők úgy tettek, ahogyan a doki kérte: hazamentek, és lefektették Gigit.

„Elszaladtam a boltba jégkrémért, de mire visszaértem, a mentők, a tűzoltók és a rendőrök is ott voltak a házunk előtt. A lányom meghalt” – mondta megtörten a gyászoló édesanya.

Priscilla elmondta: lányán a hányáson és egy apró kiütésen kívül semmi tünete nem mutatkozott a koronavírusnak. Az édesanya minden szülőt arra kér, figyeljen oda gyermekére, hogy a jövőben senki se járjon úgy, mint az ő családjuk.

Úgy tudni, a szülők már kigyógyultak a koronavírusból, mire kislányuk elkapta – írta a Bors.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?