KÜLFÖLD

Könnyfakasztó: a hős édesanya feláldozta az életét ikergyermekeiért

Az önzetlen édesanya egy autóbaleset során a saját testével takarta be gyermekeit, ezzel megmentve az életüket, sajnos ő belehalt a sérülésekbe.
  • Szerző: Ripost

Hillarie Galazka éppen ikerfiaival tartott hazafelé, amikor egy 25 éves, felfüggesztett jogosítvánnyal vezető férfi beléjük hajtott. A férfi túl gyorsan ment, ez okozhatta a balesetet, az autójával elsodorta a családot -írja a Metropol.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A nő, amikor látta, hogy az érkező autó el fogja őket sodorni, testével betakarta gyerekeit, akik így kisebb sérülésekkel túlélték az ütközést. A baleset után a férfi elmenekült a helyszínről, később egy kórházban találta meg a rendőrség, ahol a sérüléseit kezelték.

Az édesanya feláldozta életét a gyermekeiért

A hős édesanya és három fia. Fotó: GoFoundMe

A 29 éves anyuka ikreit jelenleg szintén kórházban ápolják, ők könnyebb sérülésekkel megúszták a balesetet, hála Hillarie-nek. Az ikreken kívül Hillerie-nek van még egy 8 éves kisfia is, ő éppen nem volt velük a baleset idején. Most mindhárman anya nélkül maradtak.

A teste mentette meg őket. A fiúk azt mondják, hogy látták, ahogy kinyitja a szemét és rájuk néz, majd lehunyta a szemét, és soha többé nem nyitotta ki. Erre emlékeznek„ – nyilatkozta az elhunyt nő édesanyja, Kelley a csatornának. A GoFundMe weboldal gyűjtést szervezett a fiatal hős édesanya temetési költségeinek fedezésére és a gyermekek számára. Eddig 30 ezer dollár gyűlt össze (kb. 9 millió forint).

És ezeket olvastad már?