KÜLFÖLD

Hiába várta a kislány a szüleit, egymást karolva holtan találták a házaspárt

Váratlanul vesztették életüket a szülők egy szerencsétlen tragédia miatt. A rendőrség nyomozást indított a haláluk miatt.
  • Szerző: Ripost

Felfoghatatlan tragédia történt hétfő délután egy családdal a Glos állambeli Cirencesterben. Váratlanul vesztette életét egy házaspár, kislányuk pedig csak a szerencséjének köszönheti, hogy életben maradt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A tanárok akkor kezdett aggódni Michael Greenaway és Maria Lane miatt, amikor hiába várták őket, nem érkeztek meg gyermekükért az iskolába.

Fotó: Pixabay

A nagymamát értesítették elsőként, akit azonnal elöntött a félelem. A 9 éves kislány ugyanis az előző éjszakát nála töltötte, majd az iskolába is ő vitte, de szüleinek kellett volna érte menni.

Mint kiderült a házaspár soha többé nem láthatta gyermekét, ugyanis szén-monoxid mérgezésben elhunytak. A 30-as éveikben járó párhoz kihívták a mentősöket, de már nem segíthettek rajtuk. A nyomozók megmagyarázhatatlanként kezelik az esetet.

A család mindig mosolygós boldog emberként emlékeztek meg az elhunyt édesapára, aki mindennél jobban szerette Milliet – írja a Daily Star.

„Családként összetört a szívünk a veszteségünk miatt. Michael hátrahagyta szüleit, anyukáját (Karen), apukáját (Martin), testvéreit (Manph, Emma) és nagyon szeretett lányát (Millie). Michael egy vidám, szerető és szerencsés fiú volt” – nyilatkozta a gyászoló családtag.

„Szívszorító, ami történt. Mike és Maria repüljetek magasra” – tette hozzá egy hozzátartozó.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?