KÜLFÖLD

„Az angyalok vigyáztak rá” – percről percre küzd az életéért a 3 éves kislány

Mindössze egy centiméteren múlott a kisgyermek élete, de így is brutálisan megsérült.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Pillanatokon múlt a tragédia, amikor egy 3 éves texasi kislány brutálisan megsérült egy lovasközpontban. Kristen Ainsworth gyermeke sokkoló balesetet szenvedett a Blackstone Equestrian-t működtető lókiképző terephelyen.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az édesanya akkor olyat tett, amit azóta is bán, magával vitte a munkába kislányát, Brooklynt. A végzetes napon a gyermek nem tett semmi rosszat, csupán amikor meglátta az anyukáját, már messziről elkezdett felé futni.

Fotó: 123rf

„Rám szegezte a tekintetét és azt mondta, 'Mami', és elkezdett idefelé futni” – mondta Ainsworth a Fox News oldalának.

Ám közte és a lánya között egy galoppozó ló állt, amely megpróbálta átugrani a 3 éves gyereket, hogy kikerülje. A majdnem 1 mázsa súlyú ló hátsó lába azonban arcon rúgta a 18 kilós gyereket, amikor elhaladt mellette.

Brooklynt kórházba szállították, és öt napot töltött az intenzív osztályon traumás agysérüléssel, többszörös arccsonttöréssel, és az orvosok úgy gondolták, hogy elveszítheti az egyik szemét. A kislány percről percre küzdött az életben maradásért, de csodával határos módon felépült.


Az orvosok azt mondják, ha 1 milliméterrel is másképp alakult volna, teljesen más lett volna a helyzet” – tette hozzá az aggódó édesanya.

Brooklyn most otthon lábadozik, hogy visszanyerte az emlékezetét és úgy tűnik, van remény a gyógyulására is.

„Szerencsés gyerek. Biztosan az angyalok vigyáztak rá” – mondta édesanyja a lapoknak.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?