KÜLFÖLD

„Mama, félek” – Kidobta a 3 éves kislányt a hatodik emeleti erkélyről az anyja – Videó

A kisgyermek sírva könyörgött az életéért, de süket fülekre talált. Azonnal szörnyet halt, amint becsapódott a betonba.
  • Szerző: Ripost

Elképesztő borzalmakat kellett átélnie egy Oroszországban élő mindössze hat éves kislánynak, akinek az egyetlen bűne az volt, hogy nem hagyta abba a sírást. Kegyetlen anyja ezután megfogta és büntetésként kilógatta a hatodik emeleti erkélyükről, ám ekkor elszabadult a pokol…

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A kislány, Anasztázia kétségbeesetten könyörgött az életéért a saját anyjának. A drámai pillanatokról készült videóban hallható a kisgyermek siránkozása: „Mama, félek”, majd „Félek, nagyon félek, nagyon-nagyon félek!”.

A hatodikról zuhant a halálba
Fotó: videó

A borzalmas felvételen a zuhanás utolsó pillanatai is láthatók, amint Anasztázia egyenesen a földbe csapódik. Az anyja, a 23 éves Anna Ruzankina, ezután a legteljesebb lelki nyugalommal ment le lifttel a földszintre, felemelte kislányát megrázogatta, mintha megpróbálná újraéleszteni, majd karjaiban vitte vissza a lakásba a holttestet.

Az elsődleges információk szerint az anya az erkély pereménél, a pólójánál fogva tartotta a sikoltozó kislányt. Ám egy váratlan pillanatban a ruha elszakadt a gyermek pedig lezuhant.

Az incidensre azután került sor, hogy Ruzankina egy szórakozóhelyen járt, és részeg volt.

Egyik szomszédjuk figyelt fel a megdöbbentő jelenetre, aki mindenről beszámolt a Daily Mail oldalán.

„Egy kislány sikolyára figyeltem fel, majd hirtelen egy tompa puffanást hallottam és a sikoly abba maradt. Amikor kinéztem egy véres kislányt láttam az aszfalton feküdni. Futottam, hogy hívjam a mentőket. Teljesen ledöbbentem” – árulta el a férfi.

A szomszédok szerint az anya azt állította, hogy a gyermek maga mászott fel az erkélyre. Jelenleg még folyik ellene a nyomozás, de ha elítélik, akár 21 év börtönbüntetésre is számíthat.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?