KÜLFÖLD

Mellbevágó: életveszélybe került a 21 hónapos csecsemő az édesanyja miatt

Elképesztő mesével magyarázta a szörnyű pillanatokat a nő, miután valószínűleg megmérgezhette kisgyermekét.
  • Szerző: Ripost

Felfoghatatlan borzalmakat kellett átélnie kábítószerfüggő szülei miatt egy mindössze 21 hónapos csecsemőnek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Elsőként a mentőket hívták ki az eszméletlen állapotban lévő kisgyermekhez floridai otthonába. Ám a szörnyű állapotokat látva és a szülők gyanús magyarázkodását hallva a szakemberek értesítették a rendőrséget is.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

A 33 éves Kaitlyn Van Dorn elmondta a nyomozóknak, hogy sétálni volt a környéken a gyerekkel, aki felkapott valamit a földről és a szájába vette. Azt mondta, hogy a fiú botladozni és bicegni kezdett, mielőtt elvesztette az eszméletét.

A mentőszolgálat munkatársai három adag naloxont adtak be neki, egy olyan gyógyszert, amely visszafordítja az opioid-túladagolás hatásait, és a gyermek visszanyerte az eszméletét. További vizsgálatokra kórházba szállították.

Az anya elmondta, hogy a kisgyerek köveket szedett fel a környéken és egy vödörbe rakosgatta azokat. Hozzátette: szerinte akkor találkozhatott kábítószerrel. Csakhogy a vödröt a nő a házból hozta elő.

Az apát is megkérdezték a történtekről, aki állítása szerint nem volt ott a sétánál, de szerinte is felszedhetett a kisfiú valamit a környéken.

„Nem tudtuk megtalálni a séta nyomát sem. A nyomozásunk alapján tehát határozottan úgy véljük, hogy a gyermek az otthonában nyelte le ezeket a kábítószereket” – mondta Kaitlyn Perez, a seriffhivatal szóvivője.

Az orvosszakértő szerint a csecsemő kokaint nyelhetett le, ezért letartóztatták a házaspárt. Pavey-t azóta 15.000 dolláros (4.262.475 forint) óvadék ellenében szabadon engedték. Van Dorn továbbra is őrizetben van, óvadék nélkül, próbaidő megszegése miatt – írja a Crime Online.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?