KÜLFÖLD

Szívszorító: édesanyja karjai között halt meg a 7 hetes kisfiú

A kegyetlen férfi brutálisan megverte a kisgyermeket, majd pedig az anyját hibáztatta a történtekért.
  • Szerző: Ripost

Egy összetört édesanya könnyek között mesélte el, hogyan halt meg a karjaiban a kisbabája, miután a gonosz apja kegyetlenül bántalmazta.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A hét hetes Kaleb Penn életéért két teljes napon át küzdöttek az orvosok, de sajnos nem jártak sikerrel. A 31 éves Kelly-Anne Cope számára a világ egyik legnehezebb döntést kellett meghoznia, amikor engedélyt adott, hogy levegyék kisfiát a gépekről.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

A 30 éves Brian Penn volt a felelős azért, hogy a kisgyermek életveszélyes állapotba került, mégis megpróbálta az édesanyára fogni. A férfi váratlanul állított be a sérült gyermekkel, majd közölte az édesanyával, hogy hívja a mentőket.

„Brian újraélesztette, kitisztította a légutakat, de nem tudtam nézni, mert Kaleb kis arca szürke volt, és a szemei hátracsúsztak. A kicsi szíve még magától vert, életben volt. Brian nagyon csendes volt, én folyamatosan zokogtam” – emlékezett vissza a szörnyű pillanatokra a gyászoló édesanya.

Miután Kalebet kórházba vitték, mesterséges kómába helyezték és vizsgálatokat végeztek rajta. A kisfiú boncolása során kiderült, hogy koponyatörést, agyvérzést és súlyos agysérülést szenvedett, valamint eltörtek a bordái. A szakértő szerint ezek a sérülések akkor keletkezhetnek, ha autóbalesetet szenved vagy nagyon magasról leejtik a kisgyereket.

„Szükségem volt rá. Úgy éreztem, mintha még mindig lélegezne, de csak az oxigénkészülék fújta a levegőt a tüdejébe. Folyton azt mondogattam: Csak lélegezz, csak lélegezz! Azt hittem meg akarja mutatni, hogy az orvosok hazudnak, és hogy jól van. De távozott belőle az élet” – mondta a gyászoló édesanya, aki csak a nyomozásból értesült arról, mit tett a párja. Brian hét hónapon keresztül mindent tagadott és az anyát hibáztatta gyermeke haláláért – írja a The Sun.

„Még tudtam adni neki egy puszit, és megfoghattam a kis kezét. Folyamatosan mellette ültem. Egy monitor volt a fejénél, két kanül a kezében, egy takaró melegítette, és vezetékek álltak ki belőle. Kis dalokat dúdoltam neki, és buta dolgokról beszéltem neki, például a következő babamasszázs óráról” – árulta el az édesanya.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?