KÜLFÖLD

„Belemélyesztette a fogait a karjába” – 3 éves kisfiúra támadt egy kutya a játszótéren

Édesapja a saját testével védte meg kisfiát a vérebtől. Pillanatok leforgása alatt ugrott rá a kisgyermekre az állat a játszótéren.
  • Szerző: Ripost

Egy merseyside-i kisgyermekes édesapa leírhatatlan fájdalmakat élt át, miután hároméves kisfiát a játszótéren megtámadta egy látszólag békés kutya.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Daniel Parry és fia, Luca éppen távozni készültek a játszótérről, amikor a kijáratnál elhaladtak két négylábú és gazdája mellett. Az egyik eb váratlanul rontott rá a kisgyermekre és brutálisan megsebesítette. Ráadásul a gazda segítségnyújtás helyett elmenekült a helyszínről.

kutya támadt a kisfiúra

Édesapja testével védte kisfiát
Fotó: Twitter

A kisfiút súlyos sérülései miatt kórházba kellett szállítani. Ugyan nem szenvedett idegi- vagy artériakárosodást, de nagyon mély seb keletkezett a karján.

„A fiamat ott támadták meg a játszótér kapujában. Két kutya volt pórázon egy férfival éppen a játszótérnél. Nem tűntek agresszívnek vagy ilyesmi. Kikerültük őket, és Luca végig mellettem volt. Aztán az egyik eb váratlanul kitépte magát a gazdája kezéből” – részletezte a borzalmas pillanatokat az édesapa.

Miután a megvadult állat ráugrott a kisfiúra, a férfi ösztönösen próbálta védelmezni. Gyors reakciójának köszönhetően a négylábú elmenekült és a kisfiút is elengedte, aki így csak karsérülést szenvedett.

Testével védte kisfiát az aggódó édesapa

„Észrevettem, hogy az alkarján fognyomok vannak. Ránéztem a gazdára, aki értetlenül nézett, majd elrohant. A harapás nagyon mély volt a karján, belemélyesztette a fogait a húsába” – állította Daniel Parry a brit Metronak.

A kisfiút az apukája orvoshoz vitte, ahol ellátták a sérülését. Azóta Luca már rendben van, de idő kell ahhoz, hogy begyógyuljon a sérülése. A rendőrség vizsgálja az esetet.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?